Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Storm Sisters 1: Kuohuva maailma" by Mintie Das & Marja Helanen # eBook PDF Kindle ePub Free

Storm Sisters 1: Kuohuva maailma

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Storm Sisters 1: Kuohuva maailma
  • Author : Mintie Das & Marja Helanen
  • Release Date : January 28, 2016
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 4476 KB

Description

NÀmÀ tytöt valloittavat valtameret!

Storm Sisters on historiallisia tapahtumapaikkoja kiehtovine tuoksuineen, vĂ€reineen ja tunnelmineen – kuohuva valtameri ja sitĂ€ seilaavat purjealukset – vauhdikasta kerrontaa, joka vie mukanaan – sekĂ€ pitelemĂ€ttömĂ€t tyttöpÀÀhenkilöt, jotka ovat kuin suoraan nykyajasta. TĂ€stĂ€ seikkailu alkaa!

Charlie, Sadie, Liu, Raquel ja Ingela ovat viisi nuorta tyttöÀ, jotka matkaavat maailman merillÀ. He ovat naamioituneet merirosvoiksi suojellakseen itseÀÀn vaaroilta, mutta riittÀÀkö se? Kun Liun isÀ uhkaa tytÀrtÀÀn, ystÀvysten on pakko paeta kenties henkensÀ edestÀ pitkin aavoja ulapoita. PystyvÀtkö he pelastamaan kuninkaallisen merialuksen ryöstÀjiltÀ? Ja onko sittenkÀÀn hyvÀ idea liittoutua kapinallisten poikien kanssa, jotka jakavat tyttöjen menneisyyden salaisuudet?

Intiassa syntynyt ja Yhdysvalloissa kasvanut Mintie Das on elÀnyt elÀmÀn, joka sopisi romaanihenkilölle. Dasin lapsuudessa ja nuoruudessa perhe matkusteli ympÀri maailmaa isÀn YK-työkomennusten perÀssÀ, ja osa tÀstÀ kiertÀmisen viehÀtyksestÀ ja jÀnnityksestÀ on siirtynyt myös hÀnen esikoiskirjansa rohkeiden merirosvotyttöjen maailmaan. Vaikuttavan uran PR- ja markkinointiammattilaisena New Yorkissa luonut Mintie Das asuu nykyÀÀn Suomessa ja kirjoittaa parhaillaan Storm Sisters -sarjalle jatkoa.


PDF Books "Storm Sisters 1: Kuohuva maailma" Online ePub Kindle